Lezingen workshop aromatherapie etherischeolie

Zakelijk

Lezingen & Workshops

Wil je een workshop of lezing organiseren voor je personeel over aromatherapie en het gebruik van etherische oliën als onderdeel van complementaire zorg? Ik zorg voor een interactieve workshop of inspirerende lezing zodat jouw deelnemers vol passie en enthousiasme de magie van aromatherapie willen ontdekken.

Content

Wil jij een expertise inhuren om voor jouw bedrijf of blog te schrijven over aromatherapie en het gebruik van etherische oliën? Naast gecertificeerd Aromatherapeut ben ik ook een SEO-tekstschrijver, dus zorg ervoor dat je blogs bijdragen aan een betere vindbaarheid op Google en aan je doelstellingen zoals: meer bereik, meer naamsbekendheid, meer bezoek, een hogere betrokkenheid, meer conversie en binding/behoud van klantrelaties.

Marketing

Ben je ondernemer op het gebied van aromatherapie? En zou je graag met minder tijd, meer ideale klanten aantrekken en meer omzet maken? Ik help jou om online te groeien, als expert te positioneren, te onderscheiden van hun concurrenten en meer ideale klanten aantrekken door middel van sprekende branding, sterk webdesign en slimme marketing En ik ben zelf 14 jaar online ondernemer op het gebied van aromatherapie dus ik ken de valkuilen en succesfactoren. Daarnaast heb ik verstand van marketing & PR, ben ik een handige webdesigner en een creatieve grafisch vormgever. Je kunt denken aan:

 

  • Het versterken van de herkenbaarheid en jezelf onderscheiden met je merk.
  • Het opstellen en implementeren van het marketingplan.
  • Het voorbereiden, uitvoeren en organiseren van marketingactiviteiten.
  • Creëren en vormgeven van een nieuwsbrieven, lead magnets of e-boeken voor listbuilding.
  • Het schrijven en versturen van persberichten naar de media.
  • Maken van templates voor social media zodat je een mooie uniforme vormgeving hebt en zoekwerk & tijd bespaart.
  • Het schrijven van artikelen over aromatherapie, het gebruik van etherische oliën en het delen van expertise op social media.
  • Het beter vindbaar maken van je website voor Google, SEO proof maken van je pagina’s en herschrijven van teksten.

Samenwerken?

Wil je mij inhuren als freelancer of samenwerken met mij? Stuur me een email: hello@marciakorenhof.com of bel +31610119398.