fbpx
Zakelijk aromatherapie expert training blogs eboeken

Zakelijk

Aromatherapie VIP-training

Ben je verkoper in etherische oliën en zou je meer willen leren over aromatherapie? Of etherische oliën willen gebruiken in je werk of bedrijf? Dan heb ik een VIP-training voor je, waar ik je 1-op-1 de belangrijkste kneepjes van het vak leer zodat jij vol vertrouwen advies kunt geven en veilig kunt werken met etherische oliën.

In 1 dag Aromatherapie Expert 

Dit is de meest exclusieve manier om met mij te werken. Van te voren stellen we de leerdoelen vast. Waarvoor wil je aromatherapie gaan gebruiken? Wat wil je leren? Hoe past aromatherapie bij jou expertise? Vervolgens maak ik een leerplan en zorg dat jij alles te weten komt over aromatherapie en etherische oliën wat nodig is voor jouw werk of business. Klanten die deze dag boeken zijn bijvoorbeeld ondernemers op het gebied van health, schoonheid, lifestyle, yoga, retail, kinderopvang, baby’s en kinderen, zwangerschap/bevalling, massage, coaching, geluk of verkopen etherische olie. Wil je weten of deze dag bij jouw product, dienst of expertise past? Neem contact met mij op.

Blogs & Eboeken

Wil jij een expertise inhuren om voor jouw bedrijf of blog te schrijven over aromatherapie en het gebruik van etherische oliën? Naast gecertificeerd Aromatherapeut ben ik ook een SEO-tekstschrijver, dus zorg ervoor dat je blogs bijdragen aan een betere vindbaarheid op Google en aan je doelstellingen zoals: meer bereik, meer naamsbekendheid, meer bezoek, een hogere betrokkenheid, meer conversie en binding/behoud van klantrelaties.

Marketing & Ondernemerschap

Ben je ondernemer op het gebied van aromatherapie? En zou je graag met minder tijd, meer ideale klanten aantrekken en meer omzet maken? Ik help jou om online te groeien, als expert te positioneren, te onderscheiden van hun concurrenten en meer ideale klanten aantrekken door middel van sterke content en slimme marketing En ik ben zelf 14 jaar online ondernemer op het gebied van aromatherapie dus ik ken de valkuilen en succesfactoren. 

Samenwerken?

Wil je mij inhuren als freelancer of samenwerken met mij? Stuur me een email: hello@marciakorenhof.com of bel +31610119398.