fbpx
Zakelijk aromatherapie expert training blogs eboeken

Samenwerken?

Wat leuk dat je op de een of andere manier contact wilt zoeken met mij. Wil je mij een mailtje sturen met een vraag, feedback of gewoon een leuk berichtje?

Marcia Korenhof.com is een lifestyle blog waarop ik schrijf over aromatherapie en het gebruik van etherische oliën voor gezondheid, geluk, beauty, hormonen, baby en kids. Maar ook over mijn leven als mama en ondernemer . Daarnaast maak ik wekelijks afleveringen voor de podcast Aromatherapie 101. De doelgroep omvat vooral vrouwen en moeders in de leeftijd van 20 tot 55 jaar, maar iedereen is natuurlijk welkom.

Ik sta zeker open voor zakelijke samenwerkingen. Op dit moment werk ik ook als Aromatherapie Expert voor het bedrijf Geurwolkje. Ik verzorg een maandelijkse insta live, doe fact checks, lever content voor e-boeken en blogs en beantwoord vragen van klanten. Heb je een platform of magazine waarin je graag meer content zou willen delen over etherische oliën? Of wil je een cursus, workshop of lezing organiseren? Of heb je een heel ander idee?

Stuur me dan zeker een mailtje: hello@marciakorenhof.com. Je kunt me ook appen of bellen: 06-10119398. Ik ben heel benieuwd!