fbpx
Selecteer een pagina
Aromatherapie cursus moeders

Rozengeur & Maneschijn

online cursus aromatherapie om je gelukkiger te voelen

 

De online aromatherapie cursus: Rozengeur & Maneschijn is voor iedere moeder die zich gelukkiger wil voelen, geïnteresseerd is in een natuurlijke lifestyle/aromatherapie en houdt van geuren. Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. We hebben allemaal te maken met ups-and-downs. Zeker in deze tijd kun je je eenzaam, gestresst en somber voelen of je niet lekker in je vel voelen. We weten allemaal stress niet goed is voor je. Door stress kun je paniekaanvallen en hartkloppingen krijgen. Je kunt gaan hyperventileren door je hoge ademhaling. Stress heeft ook invloed op ons slaapkamergeluk: van een libido onder zeeniveau tot slaapproblemen.

Heb je trouwens wel eens gezien hoe vaal en rimpelig je huid wordt van stress? Stress kan ook een depressie of een burn-out veroorzaken en dan ben je pas echt ver van huis. Dus het is tijd om zo nu en dan een stapje terug te doen en je batterij regelmatig op te laden. Wist je dat geuren een positieve invloed kunnen hebben op je mindsetNatuurlijk los je je problemen niet op met een olietje. Maar als je stevig in je schoenen staat en rust in je hoofd hebt, kun je wel beter met je problemen dealen en de benodigde stappen ondernemen. En als er een levensdoel is wat wij moeders allemaal nastreven, dan is het wel geluk. 

Geuren hebben invloed op je mind, mood en emoties. Dat is echt wetenschappelijk bewezen. Ons reukorgaan staat namelijk in directe verbinding met ons lymbisch systeem, ook wel onze emotionele brein genoemd. Zo kan rozengeur ontspanning geven als je gestresst bent, verzachten als je je verdrietig of somber voelt en je hart verwarmen als je wel wat self-love kunt gebruiken. Wist je dat bepaalde geuren een zinnenprikkelende werking hebben en je libido kunnen boosten?

Daar gaat de aromatherapie cursus “Rozengeur & Maneschijn” over: hoe je je gelukkiger kunt voelen door de magie van aromatherapie. Je leert welke etherische oliën kunnen bijdragen aan optimisme, happiness, sensualiteit, passie, ontspanning, rust, beauty, vitaliteit en self-care en hoe je deze op een simpele manier kunt gebruiken voor je geluk. Voor moeders is self-care een ondergeschoven kindje omdat wij nogal geneigd zijn om veel te zorgen en pleasen. Daarnaast voelen we de druk vanuit de maatschappij om een carrière op te bouwen, makkelijk zwanger te worden, een goede moeder te zijn, na een bevalling weer snel strak in ons vel te zitten, een leuke partner te zijn en regelmatig een date-night te hebben. Vergeet de vriendinnendates niet, de knutselactiviteiten op school en een opgeruimd huis à la Marie Kondo.

Het is niet gek dat veel moeders zich gestresst voelen. Self-care maakt ons ervan bewust dat we liever en eerlijker voor onszelf mogen zijn. Je wordt geen leukere moeder door van hot naar her te vliegen. Sterker nog, al die druk kan jou emotioneel helemaal leegzuigen. Maar door regelmatig wat korte me-time-momentjes te plannen voor jezelf, laadt je je batterij weer op. Want hoe kun jij voor anderen zorgen, als je helemaal niet goed voor jezelf zorgt? Hoe kun jij anderen liefde en aandacht geven als je geen liefde en aandacht aan jezelf geeft.   

Aromatherapie zou ik liever “Feel Good Therapie” noemen, want het is evidence-based dat geuren hebben invloed hebben op je mood, mind en emoties. Deze online cursus is voor iedere moeder geschikt die interesse heeft in een natuurlijke lifestyle, zich gelukkiger wil voelen en interesse heeft in aromatherapie. Maar het kan ook je kennis verrijken als je etherische oliën verkoopt aan andere moeders. 

In deze aromatherapie cursus ga ik je leren met welke etherische oliën jouw positieve gevoelens kunnen versterken en negatieve gevoelens kunnen verzachten. Je ontdekt welk geurtype je bent en ik geef je mijn lijst met favoriete etherische oliën voor geluk. En ik leer je hoe je ze kunt gebruiken d.m.v. simpele self-care rituelen zoals een bad, douche, massage, huidolie, bodyscrub, maskertje, parfum, kussenspray of hoe je je het beste een aroma diffuser kunt gebruiken in je huis of kantoor. Al mijn recepten voor happiness, optimisme, ontspanning, rust, passie, sensualiteit, vitaliteit, focus, self-love en beauty heb ik voor je gebundeld in een mooi e-boek: Mama’s Geluksboek.

Binnenkort start de online aromatherapie cursus “Rozengeur & Maneschijn” voor moeders. Wil je deze niet missen? Schrijf je vrijblijvend in voor de wachtlijst.

 

Je krijgt 4 modules en een mooi e-boek:

 

Maan bullet point 1. De magie van aromatherapie: wat is aromatherapie en hoe werkt het?

Maan bullet point 2. Mijn favoriete etherische oliën voor je mood en ontdek welk geurtype je bent.

Maan bullet point 3. Self-care rituelen: hoe maak je een badolie, massageolie, facial oil, bodyscrub, gezichtsmaskertje, moodroller, kussenspray, parfum, geurkaars, diffuserblend of geurstokjes?

Maan bullet point 4. Mama’s Geluksboek: recepten voor optimisme, positiviteit, self-love, slaapkamergeluk, beauty, vitaliteit, focus, ontspanning en rust. Eigenlijk alles wat je goed doet voelen! 

Maan bullet point Bonus: shoppinglist met adresjes zodat je niet hoeft te zoeken. 

Minicursus etherische olie aromatherapie

De minicursus Rozengeur & Maneschijn is voor jou:

 

Maan bullet point Als je geïnteresseerd bent in aromatherapie en het gebruik van etherische oliën. 

Maan bullet point Als je je gelukkiger wilt voelen op een natuurlijke manier en beter voor jezelf wilt zorgen. 

Maan bullet point Jij soms last hebt van sombere gevoelens, stress, angst, paniek of juist meer zelfvertrouwen wilt, meer energie, passie en libido.

Maan bullet point Als wilt weten hoe je aromatherapie kunt gebruiken voor self-love en self-care.

Maan bullet point Je etherische oliën verkoopt voor een MLM merk en meer kennis wilt opdoen. 

Maan bullet point Je het leuk vindt om te ontdekken dat er meer is tussen hemel en aarde.

Aromatherapie cursus feel good
Facebook groep rozengeur maneschijn
Edelstenen etherische olie aromatherapie cursus