fbpx
Aromapsychologie cursus voor vrouwen

Rozengeur & Maneschijn 

Aromapsychologie voor mood, mind en emoties.  

 

De online aromapsychologie cursus “Rozengeur & Maneschijn” is voor iedere vrouw die zich gelukkiger wil voelen, geïnteresseerd is in aromatherapie, houdt van geuren en benieuwd is naar de werking van geuren op de psyche. Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn. We hebben allemaal te maken met ups-and-downs. Zeker in deze tijd kun je je eenzaam, gestresst en somber voelen of je niet lekker in je vel voelen. We weten allemaal stress niet goed is voor je. Door stress kun je paniekaanvallen en hartkloppingen krijgen. Je kunt gaan hyperventileren door je hoge ademhaling. Stress heeft ook invloed op ons slaapkamergeluk: van een libido onder zeeniveau tot slaapproblemen.

Wist je dat geuren een positieve invloed kunnen hebben op je mindsetDat noem ik aromapsychologie. Dat is echt wetenschappelijk bewezen. Ons reukorgaan staat namelijk in directe verbinding met ons lymbisch systeem, ook wel onze emotionele brein genoemd. Zo kan rozengeur ontspanning geven als je gestresst bent, verzachten als je je verdrietig of somber voelt en je hart verwarmen als je wel wat self-love kunt gebruiken. Zo helpt jasmijn om meer los te laten, vooral handig als je bijna moet bevallen. Wist je dat bepaalde geuren een zinnenprikkelende werking hebben en je libido kunnen boosten? Natuurlijk los je je problemen niet op met een olietje. Maar als je stevig in je schoenen staat en rust in je hoofd hebt, kun je wel beter met je problemen dealen en de benodigde stappen ondernemen. En als er een levensdoel is wat wij vrouwen allemaal nastreven, dan is het wel geluk.

Maar geuren zeggen ook iets over je persoonlijkheid. Het parfum dat je draagt, vertelt iets over jou. Marilyn Monroe ging de deur niet uit zonder een vleugje Chanel No. 5, Audrey Hepburn niet zonder L’Interdit en prinses Diana niet zonder Diorissimo. De geuren waren immers een verlenging van hun elegante persoonlijkheid. Wil je alvast een voorproefje op de cursus? Doe de GEURQUIZ en ontdek welk geurtype jij bent? Zo zijn vrouwen die van bloemengeuren houden vaak creatief, energiek en enthousiast. Vrouwen die van fruitgeuren houden zijn vaak sportief, harde werkers, vriendelijk, verantwoordelijk en supportive. 

In de aromapsychologie cursus “Rozengeur & Maneschijn” leer ik je hoe geuren een positieve werking kunnen hebben mood, mind en emoties, welke 20 etherische oliën  je kunt gebruiken om negatieve emoties zoals angst, bezorgdheid, boosheid, depressie, eenzaamheid, irritatie, jaloezie, hartzeer, moodswings, obsessie, onzekerheid, paniek, stress en vermoeidheid te verzachten. Maar ook hoe je positieve emoties kunt versterken, hoe je de perfecte blend of parfum maakt en hoe je etherische oliën kunt gebruiken voor self-care. En jij krijgt een mooi werkboek. Kortom: hoe jij je gelukkiger kan voelen door geuren. En het is nog een wetenschappelijk onderbouwd ook. In februari 2021 start de online aromapsychologie cursus “Rozengeur & Maneschijn” voor vrouwen. Wil je deze niet missen? Schrijf je vrijblijvend in voor de wachtlijst. 

 

De cursus Rozengeur & Maneschijn is voor jou:

 

Maan bullet point Als je een vrouw bent die geïnteresseerd is in de werking van geuren en het gebruik van etherische oliën. 

Maan bullet point Als je je gelukkiger wilt voelen op een natuurlijke manier en beter voor jezelf wilt zorgen. 

Maan bullet point Jij last hebt van sombere gevoelens, stress, angst, paniek of juist meer zelfvertrouwen wilt, meer energie, passie en libido.

Maan bullet point Als wilt weten hoe je een lekkere badolie, massageolie, moodroller, parfum of aromablend maakt?

Maan bullet point Jij het leuk vindt om meer te weten over geurtypes en welke geuren bij je kunnen passen? 

Maan bullet point Mijn geheim wil weten hoe je de lekkerste blend of parfum van etherische olie maakt.

Je krijgt 4 modules en een mooi werkboek:

 

Maan bullet point 1. Wat is aromapsychologie en hoe werken geuren op je psyche?

Maan bullet point 2. Mijn favoriete 20 etherische oliën voor je mood en ontdek welk geurtype je bent.

Maan bullet point 3. Self-care rituelen: hoe maak je een badolie, douchegel, massageolie, moodroller, interieurspray, parfum, diffuserblend of geurstokjes?

Maan bullet point 4.Mijn geheim om simpel een lekker parfum te maken en mijn beste recepten voor je mood, mind en emoties. 

Minicursus etherische olie aromatherapie
Aromatherapie cursus feel good
Facebook groep rozengeur maneschijn
Edelstenen etherische olie aromatherapie cursus